Maatschappelijk
Naast de geestelijke diensten, ondersteunt onze kerk mensen die in nood zijn.

Bijbelstudie
Aangezien de Bijbel Christenen aanmoedigt om samen te komen nu de terugkomst van Christus nadert, zijn kleine Bijbelstudie groepen crucial. Op dit moment, hebben we 7 Bijbelstudie groepen. Leden van de kerk worden aangemoedigd om zich aan te sluiten bij een van de groepen in hun buurt om samen de Bijbel te bestuderen, om de gave van de Heilige Geest te ontvangen en om elkaar te bemoedigen.

Gebed
Gebed is een onderdeel van het leven van de kerkleden, bijvoorbeeld door gebedsconferenties die worden gehouden. Leden worden aangemoedigd om samen te bidden op een effectieve manier. De gebedscomit? heeft een wekelijkse programma waarbij alle kerkleden worden uitgenodigd om samen met elkaa te bidden. Daarnaast is er een maandelijkse nacht gebedsdienst waarbij wordt gevast door alle leden van de kerk. Ook zijn we toegewijd aan het organiseren van gebedsconferenties waarbij wordt gevast in verschillende steden op een nationaal niveau.

Het Koor, Worship Team en Muziek
Aangezien gezamenlijke aanbidding (door middel van muziek en een koor) een manier is voor mensen om hun toewijding aan God te uiten heft de kerk een koor en een Worship Team die God en Zijn volk in de kerk dienen.

Jeugd
De jeugdcomit? wilt graag de jongere generatie hervormd zien in denken gelijk aan Christus. Aangezien de jeugd de volgende generatie is die de kerk zal dienen, wordt de jeugd aangemoedigd om de diensten bij te wonen en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Op dit moment hebben we elke donderdag een Bijbelstudie groep voor jongeren die wordt gehouden in de Nederlandse taal. Tijdens onze nationale conferentie, had de jeugd een eigen programma met diverse activiteiten. Verder organiseert de jeugd elk jaar ook samenkomsten en activiteiten samen met andere jeugdgroepen waar ze elkaar kunnen bemoedigen.

Kinderdiensten
De kerk heeft de kinderdiensten verdeeld in vier verschillende leeftijdsgroepen en materiaal verzorgd om hen te leren hoe ze kunnen groeien in hun geloof. Daarnaast worden jaarlijks activiteiten georganiseerd voor de kinderen zodat zij samen een gezegende tijd kunnen hebben.

Families
De kerk heeft elk jaar programma?s georganiseerd om families te bezoeken zodat deze Christelijke families geholpen kunnen worden in hun geestelijke groei. Op het moment heeft een kerklid de opdracht om samen met de kerkleiders deze programma?s te organiseren.

Andere diensten
Daarnaast zijn er diensten voor vrouwen, mannen, financi?n en muziek in de kerk. De kerk houdt zich ook bezig met het verkondigen van het evangelie.